Want to spice up your Valentine?

MENU
Vooraf
Saté ayam met gado gado (kipsaté)

Hoofd
– Ayam Bakar (kip van de bbq)
– Sambal goreng peteh langoustine (langoustines met peteh bonen)
– Sayur buncis (pittige boontjes)
– Tempe Basem (gebakken tempe)
– Atjar ketimun (zoet-zure kokommer)
– incl. huisgemaakte sambal

Na
Surprise!

In 4 stappen aan tafel

  1. Verzamel de bakjes met gerechten en rijst
  2. Warm de gerechten in de bakjes op. Oven: max. 20 minuten op 120 graden | Magnetron: 2 minuten op 750 Watt. De kip mag iets langer!
  3. Schep de rijst in het midden van een diep bord en serveer de bijgerechten om de rijst heen

4. Op Spotify vind je verschillende muzieklijsten om de avond compleet te maken (zoek op: SPEKUK 1 t/m 7)